Regler for bruk og Personvern

Regler for bruk

Når du har opprettet profil og bestilt kurs/workshop, vil du umiddelbart få tilgang til alt materiell for kurset/workshopen. Videoene er ikke nedlastbare, men du har tilgang til dem og kan se de så mange ganger du ønsker i den avtalte perioden. 

Du kan laste ned og skrive ut dokumenter fra kurset/workshopen. Dokumentene er kun til eget bruk.

Du kan avtale veiledningssamtale med en av våre terapeuter/rådgivere. Betingelsene for veiledningen fremgår på siden for hvert kurs/workshop. 

 

Opphavsrett

Opphavsrett til innhold på vår online kursportal tilhører Stiftelsen Tryggere. Det er ikke tillatt å kopiere, distribuere, publisere eller endre til eget formål det materiale som finnes på www.kurs.tryggere.no.  

 

Angrerett

Når du har bestilt et av våre online kurs og workshop, har du angrerett i 14 dager. Angrerett vil si at du i løpet av 14 dager kan trekke deg fra kurset eller workshopen uten nærmere begrunnelse. Dersom du vil bruke angreretten, må du sende en epost om dette til kurs@tryggere.no senest den dagen fristen utløper. Angreretten gjelder under forutsetning av at du ikke har begynt å se videoene eller lastet ned dokumentene. På det tidspunkt du begynner å se videoene i kurset/workshopen eller laster ned noen av dokumentene, har du akseptert kjøpsvilkårene og angrefristen opphører.

 Angrerettloven §22, n): Angreretten gjelder ikke levering av digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, dersom leveringen er begynt med forbrukerens uttrykkelige samtykke og forbrukeren erkjenner at angreretten dermed går tapt.

 

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Stiftelsen Tryggere samler inn og bruker personopplysninger. Stiftelsen Tryggere, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

 

Behandling av personopplysninger på www.kurs.tryggere.no
Daglig leder i Stiftelsen Tryggere har det daglige ansvaret for behandlinger av personopplysninger på kurs.tryggere.no. 

Når du oppretter en profil og bestiller kurs eller workshop på vår online kursportal blir den informasjonen du oppgir om deg selv lagt til i vår kundebase. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte. Stiftelsen Tryggere følger reglene om oppbevaring av persondata som følger av Personopplysningsloven. Vi vil ikke formidle informasjon om våre kunder videre til andre. Du kan få innsyn i hvilken informasjon som er registrert om deg ved å henvende deg til Stiftelsen Tryggere på epost post@tryggere.no. 

Dedia AS er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Opplysninger som samles inn fra nettsiden lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Stiftelsen Tryggere og Dedia som har tilgang til opplysningene som samles inn.

 

Informasjonen vi innhenter
Stiftelsen Tryggere innhenter informasjon fra våre kunder som følger:

 

Informasjonen du gir oss
Vi mottar og lagrer informasjon du oppgir på nettstedet eller på annen måte oppgir til oss.

Registrering av data: Når du registrerer deg med en profil i vår kursportal ber vi deg om å gi oss grunnleggende kontaktinformasjon som navn, adresse, e-postadresse og mobiltelefonnummer.

Ordredata: Når du bestiller kurs eller workshop samler vi inn dine data om leverings- og fakturaadresse. Vi har også informasjon om hvilke kurs du har tatt.

Frivillig informasjon: Vi kan innhente ytterligere informasjon på et senere tidspunkt, inkludert men ikke begrenset til, når du gir tilbakemeldinger, endrer personlige opplysninger eller e-postinnstillinger, svarer på en undersøkelse eller kontakter oss.

Informasjon om bruk av kurs, workshop, nedlastinger etc.: Når du laster ned filer fra nettsiden kan vi registrere når hver nedlasting startes og fullføres, og eventuelle feil som avbryter overføringen.

 

Bruk av informasjonen vi innhenter
Stiftelsen Tryggere bruker informasjonen du gir oss for å:

  • Levere deg produkter du bestiller fra oss
  • Verifisere tilgang til sikkert innhold og din kontaktinformasjon
  • Behandle dine henvendelser til oss

Vi deler ikke informasjon om deg til andre.

 

Kommunikasjon til kunder via e-post
Stiftelsen Tryggere sender ikke ut uanmodet e-post. Vi vil sende e-post til våre kunder som følger:

Vi vil sende deg følgende meldinger:

  • for nyregistrerte kunder en velkomstmelding
  • meldinger som bekrefter bestillinger som er gjort direkte på kursportalen
  • meldinger som bekrefter endringer på din konto

 

Endring eller sletting av din informasjon
For å vise eller oppdatere din personlige informasjon eller for å endre dine e-postinnstillinger, gå inn i innstillinger på kursportalen.
Hvis du på et tidspunkt ønsker å avslutte kontoen, kan du sende en e-post til kurs@tryggere.no og vi vil slette din personlige informasjon fra vår kundedatabase. 

Kontakgtinformasjon

Stiftelsen Tryggere
Jordal Terrasse 8, 0658 Oslo (kun postadresse)
www.kurs.tryggere.no
post@tryggere.no
Tlf.: 23 23 05 10